donderdag 22 december 2011

Vakantie!

Vanavond nog even het kerstdiner op school en dan heb ik lekker vakantie! Heerlijk! Ik vind de kerstvakantie altijd zo'n gezellige vakantie, dus ik verheug me er enorm op.
Gisteravond hadden mijn meiden al hun kerstdiner. En zeg nou zelf, Wat is er leuker dan met mooie kleren, helemaal in de glitter en met ECHTE mascara op 's avonds naar school te gaan als je 7 en 10 bent.
Niets toch.....
De foto is een beetje op de valreep gemaakt, want we hadden zoals altijd, toch nog weer tijd te kort voor al die glitter en glamour.

Het staan bij de kerstboom vond ik zo geposeerd, maar met het zitten werd dat er niet minder van :-)

De afgelopen dagen heb ik ook nog lekker veel gescrapt. Ik ben vooral bezig geweest met mijn december daily van vorig jaar....Deze had ik laten liggen, omdat ik dacht dat ik rond de kerst meer in kerststemming zou zijn dan midden in de zomer....en ..dat was ook zo :-)
De december daily van 2010 zal ik laten zien als hij af is, maar ik heb tussendoor ook nog een lo gemaakt. Op mijn verjaardag had ik van 3 vriendinnen allemaal scrapspullen gekregen. Door 1 vriendin helemaal zelf bij elkaar gezocht! Zo leuk! Het is zo lief als mensen zoveel moeite doen om een leuk cadeau te kopen. En scrapspullen kopen voor een ander als je er zelf niet in zit, lijkt mij nog niet zo heel makkelijk....vandaar dus dat ik er extra blij mee was en er gelijk de volgende dag een lo mee gemaakt heb. Het papier is van de winterlijn van Bo Bunny.


De foto is is gewoon met flits gemaakt, want ik denk dat het vandaag niet lichter meer wordt.

Ik wens iedereen die dit leest hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond, creatief en heel fantastisch 2012!!

Liefs Mariska

1 opmerking:

  1. Een leuke foto van je dochters en een hele mooie LO!
    Fijne feestdagen!
    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen