vrijdag 8 juni 2012

Scrapkampioenschappen 2012

Het is weer zover. De scrapkampioenschappen zijn weer begonnen bij creabest.
Ik vind dat altijd zo leuk!! Iedere dag weer een uitdaging. Ik kijk dan ook altijd gelijk om 12.00 uur als de opdracht geplaatst wordt.
Tot nu toe ben ik redelijk bij. Ik ben nog bezig met opdracht 7 en vandaag wordt opdracht 8 geplaatst. Dus dat moet vandaag lukken. Ik MOET nu ook bijblijven omdat ik over anderhalve week 4 dagen op kamp ga. 4 opdrachten achterlopen is lastig weet ik nog uit ervaring. Vorig jaar is dat het punt waar ik ongeveer opgegeven heb. maar he positief blijven! Ik ga ervoor!

Opdraccht 1 : Maak een mooie lo met je lelijkste papier. Nou heb ik helemaal geen lelelijk papier vind ikzelf, dus ik ben op zoek gegaan naar papier met kleuren die ik niet vaak gebruik.


Opdracht 2: Maak een lo met verf (maar dan anders omschreven ;-))
Opdracht 3: Maak een lo met ombre, he?
Ik wist ook niet wat het was, maar om kort te gaan komt het erop neer dat er kleurverloop moet zijn van licht naar donker of andersom in 1 kleurtint.....ik hoop dat ik het goed uitgelegd heb zo.

Deze vind ik zelf niet zo mooi geworden. De vlinders vind ik wat onsamenhangend, maar ik kon niets anders bedenken..

Opdracht 4: Maak een lo naar aanleiding van een schets. Die schets heb ik even niet paraat, maar is natuurlijk te vinden bij de opdrachten van Creabest. Het was een errruuug leuke schets vond ik.

De foto is wel wat flets, maar ja dat weer hier in Nederland he......?

Opdracht 5: Maak een lo met tenminste 5 doilies.

Ook wat flets, zelfde weer...

Opdracht 6: Bescrap een zakje of een doosje en dat kwam goed uit. Merle heeft nu een leuk bescrapte doos op haar "pip"kamer, waar ze rommeltjes in kan doen. Alhoewel, als ik al haar rommeltjes in een doosje wil doen, mag ik wel een doos om haar kamer heen scrappen!

Zo dat was het even. Ik hoop dat ik gauw de volgende opdrachten kan laten zien, want dan betekent het dat ik nog bij ben....

Liefs Mariska

Geen opmerkingen:

Een reactie posten